The arrivals - Muhammad Nurani Ma'arif (Hijjaz Records, 2018)
Ramai yang ingin tahu siapa sebenarnya yang berada di belakang tabir misteri dan konspirasi dunia? Ramai juga yang ingin tahu apa yang akan terjadi selepas ini? Seseorang perlu menulis semua ini; mengkhabarkan kepada dunia khususnya umat Islam tentang apa yang sedang berlaku. Selepas Membongkar Misteri Dajjal dan mendedahkan Konspirasi Galaktik:Di Sebalik Ramalan Kehancuran Dunia, beliau kembali menulis merungkai persoalan yang lebih berat - Di sebalik The Arrivals