Himpunan kisah kaum-kaum yang binasa - Marina Mat Arus (Hijjaz Records Publishing, 2016)
Tanpa disedari, sedikit demi sedikit perlakuan umat terdahulu telah diulangi umat terkemudian. Tidakkah kita memerhatikan kisah umat terdahulu? Adakah kita mahu mengulangi kesilapan mereka, lalu menempah azab dariNya? Justeru, kutiplah hikmah daripada 17 kisah penuh ibrah ini. Sungguh, terdapat pelajaran buat umat yang berfikir