Pembelajaran transformatif & pertukaran agama - Mohd Azhar Abd. Hamid (Penerbit UTM Press, 2017)
Buku ini mengupas tentang fenomena pengalaman individu Cina Muslim dalam mengubah perspektif (mindset) terhadap agama Islam. Pada umumnya, tanggapan masyarakat bukan Islam terhadap agama Islam adalah negatif dan sangat berkait rapat dengan pelbagai faktor dalaman dan luaran.