Cerita Viral kebangsaan - Khairul Hakimin Muhammad 1981- (Thukul Cetak Sdn.Bhd, 2018)
Facebook bukan sekadar media sosial untuk kita berkongsi cerita. Sebaliknya, ia sudah menjadi platform bisnes, kerja-kerja komuniti, pertubuhan dan sebagainya. Mempunyai jumlah follower yang ramai adalah salah satu sasaran setiap pemilik akaun. Ia bukan lagi semata-mata untuk mendapatkan perhatian, sebaliknya untuk meluaskan lagi capaian maklumat terhadap produk dan aktiviti pemiliknya. Bagaimana mahu mendapatkan follower yang ramai? Apa strateginya? Apa tindakannya? Bagaimana untuk mengekalkannya? Susahkah? Atau senang saja? Baca buku ini. Setiap strategi yang dikongsikan oleh penulisnya sudah terbukti berkesan apabila jumlah follower beliau semakin meningkat secara mendadak. Facebook adalah 'business card' zaman ini.