Aristotle pengenalan ringkas - Barnes, Jonathan (Institut Terjemahan dan Buku Malaysia, 2015)
Dalam buku ini, Jonathan Barnes meneliti penyelidikan saintifik Aristotle, metafiziknya, karyanya dalam psikologi, etika dan politi, termasuk ideanya tentang seni dan puisi, sekali gus menempatkan ajaran beliau ke dalam konteks sejarahnya.