Antalogi cerpen Malaysia-Venezuela (Institut Terjemahan & Buku Malaysia Embassy of Bolivarian Republic of Venezuela in Malaysia Centro Nacional Del Libro (CENAL), 2016)
Koleksi cerpen terpilih penulis Malaysia & Venezuela