Larian - Marsico, Katie 1980-; Minden, Cecilia (Siri matematik dalam dunia sebenar: sukan, 2015)
Berlari untuk kesihatan dan pertandingan telah menjadi popular sejak beribu-ribu tahun yang lalu. Tahukah anda bahawa kemahiran matematik dapat membantu anda mengekalkan rentak dan mencapai matlamat anda? Bacalaha buku ini untuk mengetahui labih lanjut tentang hubungan di antara matematik dengan larian