Kumpulan cerpen tanah, air, api, angin edisi khas sempena perasmian Kampung Karyawan Malim : 300 naskhah sahaja - Malim Ghozali P. K. (Seladang Ventures Sdn. Bhd., 2017)
Collection of short stories of Malim Ghozali P.K., a Malay writer and winner of SEA Write Award