Pokok - Ebriza Aminnudin; Aziah Zainal; Syasya Bellyna (Projek seram, 2014)
MEGALOMANIA - EBRIZA AMINNUDIN Azad telah membawa keluarganya berpindah ke rumah baru yang dibeli dengan harga agak murah akibat tidak tahan mendengar leteren ibu mertuanya dari hari ke hari. Hidup yang aman mula bertukar menjadi tidak keruan apabila mereka sekeluarga mengalami sesuatu yang di luar jangkaan. Apa yang dilihat tidak seperti apa yang berlaku membuatkan mereka mengambil tindakan di luar kawalan. Adakah masalah itu dapat diatasi? Apakah puncanya ia berlaku? MAKKAR - AZIAH ZAINAL Azuna , Fieza dan Nadia tiga sahabat yang sentiasa mahukan kebebasan didalam hidup mereka. Lagenda yang dibaca oleh Azuna mengenai pokok hajat di Internet telah menarik perhatiannya untuk pergi bercuti di Pulau Penantian. Program mencari harta karun adalah satu taktik untuk menarik minat pengunjung untuk berkunjung ke pulau yang indah itu. Namun, setelah mereka sampai ke sana sesuatu telah berlaku. Tanpa mereka sedar ada makhluk yang sentiasa merayap di pulau itu sambil memburu mangsanya. Jika tersalah langkah maut padahnya. Berjayakah mereka keluar daripada pulau itu dengan selamat ataupun hanya maut sahaja jalan keluarnya? FABEL - SYASYA BELLYNA Waktu yang berlalu tidak mengubah apa-apa. Peristiwa yang bermula pada tahun 1950 telah berulang sehingga menginjak ke tahun 2017. Persengketaan antara dua pihak iaitu di antara pengiring bala dan pendukung kebaikan telah mengakibatkan banyak nyawa menjadi korban. Fabel, si penguasa rimba yang mencetuskan angkara dan menyesatkan ramai manusia. Apakah kesudahan peristiwa itu? Adakah Fabel terus menguasai alam rimba?