Peraturan akademik program pengajian (diploma dan sarjana muda) : Universiti Pertahanan Nasional Malaysia
[Buku ini] dikeluarkan setelah semakan semula dan penambahan dibuat ke atas Peraturan Akademik (Program Sarjana Muda) Universiti Pertahanan Nasional Malaysia. Semakan semula dan penambahan ini bertujuan untuk memantapkan peraturan akademik yang digunapakai selaras dengan perubahan semasa dan keperluan di masa hadapan. Peraturan Akademik Program Pengajian (Diploma dan Sarja Muda) UPNM (Pindaan 2017) telah diluluskan oleh Mesyuarat Senat Universiti ke-67 bil 6/2017 pada 16 November 2017. Pemakaian peraturan ini berkuatkuasa bagi semua pelajar program Diploma dan Sarjana Muda di UPNM.