Tentera Laut Diraja Malaysia = Royal Malaysian Navy - Ghazemy Mahmud; Juhaidi Yean Abdullah; Karam Singh; P. Nathan; Abdul Rauf Kadir; Harris Fadilah Yusof (Tentera Laut Diraja Malaysia, Departmen Tentera Laut dengan kerjasama Cawangan Perhubungan Awan, Kementerian Pertahanan, 1990)
Volume commemorating the 55th anniversary of the Royal Malaysian Navy.