Mengapa Mahathir? dan impian PAS menjadi kingmaker dalam PRU14 - Ahmad Lutfi Othman (Ahmad Lutfi Othman, 2018)
PRU14 ibu segala pilihan raya, medan tempur paling sengit dan tragis. Buat pertama kali, gabungan pembangkang sepakat menamakan Dr Mahathir Mohamad calon Perdana Menteri. Mahathir, sosok pelbagai dimensi, dihormati juga digeruni, disanjung sekaligus diwaspadai, diharap membina semula negara yang rosak teruk namun turut diingati kerana ada sisi gelapnya dalam era 22 tahunnya. PAS pula membawa tanda soal, siapa mendapat manfaat dari penyertaannya sebagai blok ketiga dalam PRU14? Benarkah mengundinya hanya sia-sia? Kingmaker untuk Cash is King?