Aku bukan perampas ! - Amyliey Haizani (Grup Buku Karangkraf, 2014)
Mahligai cinta Nur Jannah runtuh apabila dikhianati suami tersayang. Aiman Ezri yang mengatakan cinta, kembali menyulam kasih bersama Zurina. Rizman Fakhruddin, entah bagaimana hadir membawa bahagia, mengajar Nur Jannah untuk terus bertahan.Hadirnya Sahara, teman baik Zurina mencipta sengketa. Sahara kembali mengemis kasih Rizman Fakhruddin, lelaki yang pernah dia kecewakan dulu. Namun semuanya menemui jalan buntu setelah cinta bekas kekasihnya kini juga untuk Nur Jannah. Dasar perampas kekasih orang! Itulah kata-kata Zurina dan Sahara kepada Nur Jannah apabila dua lelaki yang mereka cintai, mencintai gadis yang sama. Perlukah cinta Rizman Fakhruddin diterima dengan rela hati sedangkan Nur Jannah sudah menjadi milik orang? Mengapa Aiman Ezri tega untuk terus bersama jika cinta itu sememangnya telah tiada?