Dajjal di Segitiga Bermuda - Muhammad Isa Dawud (Hijjaz Records Publishing, 2016)
Apakah benar Dajjal tinggal di Segitiga Bermuda atau apakah sahih Sai Baba itu jelmaan Dajjal menurut Abu Fatiah al-Adnanni? Buku ini mengupas bagaimana Dajjal merancang konspirasi kemunculannya dalam mencetus Perang Dunia ke-3 dan hura-hara dunia dengan mengerakkan proksi-proksinya yang terdiri daripada Freemasons, Illuminati dan Secret Society. Buku ini turut membicarakan fakta yang belum pernah anda temui dan dikupas secara tuntas.