Jatuh hati di Paris - Zura Rahman (Grup Buku Karangkraf, 2014)
Nadia dan rakan-rakan sekuliahnya dari London ingin melancong buat pertama kali di beberapa negara di benua Eropah. Dari London mereka merancang perjalanan ke Paris dan kemudian ke destinasi seterusnya sebelum pulang semula ke London. Sewaktu sedang menunggu kereta api laju, Eurostar mereka terserempak dengan sekumpulan pelajar lelaki dari Malaysia yang juga sedang dalam perjalanan ke Paris. Mereka berkenalan. Pertemuan yang tidak diduga membuahkan bunga cinta antara Arief dan Nadia yang waktu itu sedang belajar di dua benua berbeza. Nadia di England manakala Arief di Amerika Syarikat. Namun kehadiran Jamil membuatkan Nadia keliru. Lelaki yang penyayang itu turut mengusik perasaannya