Sila pukau suami anda - Syed Yusainee Syed Yahya (Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd., 2015)
Buku ini khas untuk anda. Anda tidak lagi perlu mencari lain-lain teknik hipnosis memukau untuk kegunaan mempertahankan rumahtangga anda. Semua telah ada di dalam buku ini. Dengan membuat keputusan untuk memiliki buku ini bermakna anda mempunyai lebih banyak pilihan untuk menangkis ancaman yang menyerang rumahtangga anda.