Rindu ayah - Raden Puteri 1974- (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2014)
Sudah beberapa hari ayah tidak pulang ke rumah. Hassan rindu akan ayah. Hassan juga rindu akan masa bahagia bersama keluarganya. Tetapi mengapa ibu dan ayah selalu bergaduh? Christy dan Omar, kawan baiknya juga tiada jawapan yang pasti untuk soalannya. Hassan merasakan ibu dan ayah tidak menyayanginya lagi. Dia nekad untuk melarikan diri. Namun, ke manakah Hassan hendak pergi? Hassan anak kecil yang bijak dan cerdas tetapi jiwanya bergolak dan terganggu. Bagaimanakah akhirnya kisah Hassan yang merindui ayahnya?