Projek Cinta Kampus - Nurul Syahida; Nurina Feeza; Qaseh Husna (Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
Merupakan Projek pertama untuk novel Cinta di bawah label Alaf 21. - Projek Cinta Kampus secara dasarnya melibatkan tiga orang penulis iaitu Nurul Syahida, Nurina Feeza dan Qaseh Husna. - Untuk projek pertama ini, genre yang akan diketengahkan ialah 'Komedi Romantik.' - Secara dasarnya setiap penulis akan menyumbang karya mereka dalam anggaran 100-120 muka surat setiap seorang. - Bahasa yang digunakan oleh penulis adalah bahasa santai dan tidak terlalu melankolik.