Garizahku buat Maharani kumpulan puisi Islam-pendekatan kontemporari - Adiwangsa Sukma (Institut Terjemahan & Buku Malaysia Berhad, 2016)
Sebuah kumpulan puisi yang mengilhami manusia dalam mengenal Tuhan dan mesej-mesej yang disampaikan di dalam Al-Quran dan Hadis. Adiwangsa Sukma mengajak pembaca meneroka dan menghayati nilai-nilai yang baik dalam kehidupan seseorang manusia dengan mengangkat mesej Islam melalui pendekatan kontemporari. Garizahku buat maharani adalah satu manifestasi cinta kepada Tuhan, Rasul, Al-Quran, dan manusia