Jangan selewengkan ekonomi Malaysia - Kauthar Rozmal; Khairul Azri; Najib Saahari (Patriots Publication, 2019)
Pasca Malaysia Baharu menyaksikan isu semasa berkaitan dengan ekonomi negara begitu pesat disebarkan di media sosial atau media utama. Pihak pembangkang dan kerajaan begitu berlumba lumba mencambahkan propanganda versi mereka untuk tatapan marhaen. Anak panah fitnah isu ekonomi yang dilepaskan busur propaganda begitu laju dan bertebaran sehingga membuatkan rakyat seperti kita tidak lagi tahu mengenali mana benar dan salah. Justeru, tiga orang penulis yang mempunyai latar belakang dalam bidang kewangan dan ekonomi saling berganding bahu menyiapkan koleksi koleksi artikel yang bertujuan memberikan pencerahan agung agar kita tidak lagi ditipu oleh politikus itu!