Dia gadis idaman - Ilyana Hani (Grup Buku Karangkraf Sdn. Bhd., 2016)
Pertama kali bertemu Naufal Hadif, hati Arissa panas. Insiden pelanggaran dan berebut roti kopi membuatkan Naufal mula terpaut pada Arrisa. Pertemuan mereka berlanjutan sekali lagi dibakeri milik umi Arissa. Rupa-rupanya umi Arissa sukakan sikap dan peribadi Naufal yang menghormati orang tua. Setiap kali Naufal ke bakeri, pasti pertengkaran bakal tercetus antara dia dan Arissa. Ada saja yang tidak kena. Namun, bila Naufal didekati gadis lain, hati Arissa dijentik rasa cemburu. Kenapa dengan hatinya? Terlebih garam atau terlebih gula. Tambah parah apabila melihat naufal melayan mesra seorang gadis yang cuba mendekatinya. Aduh, hatinya memang sudah tersasar jauh. Arissa sedar, siapalah dirinya untuk digandingkan dengan Naufal yang serba sempurna? Dia hanyalah anak tidak sah taraf yang sering dipandang hina. Apatah lagi, geng 'buat ketupat' yang sering membuat hidupnya huru-hara. Mampukah Arissa membina bahagianya bersama Naufal?