LiteraCity fragmen sastera Kuala Lumpur = Kuala Lumpur literary fragments - Nurul Aizam (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2016)
LiteraCity ialah projek pemetaan sastera dan budaya di Kuala Lumpur. Buku ini mengandungi esei-esei, interviu dan esei foto yang memberi perspektif kontemporari dan diskusi yang melangkaui wacana sedia ada terhadap sastera kota khususnya di Kuala Lumpur. LiteraCity is a literary and cultural mapping project of Kuala Lumpur. This book contains essays, interviews and photo essays that shed light of contemporary perspectives and discussions that go beyond existing discourse in regards to urban literature specifically in Kuala Lumpur