Pengurusan kemarahan pengenalan & latihan - Saedah A.Ghani (Penerbit USIM, 2018)
Buku ini membincangkan perkara-perkara asas tentang emosi dan pandangan Islam terhadap emosi. Manakala, bahagian kedua mengandungi latihan latihan secara praktis yang perlu dilakukan untuk mengurus emosi marah. Buku ini diharapkan dapat membantu mereka yang berada dalam profesion kaunseling dan kesihatan mental untuk mengendalikan kliean yang mempunyai maslah unutk mengawal kemarahan.