Konspirasi galaktik - Muhammad Nurani Ma'arif (Hijjaz Records Publishing, 2012)
KONSPIRASI GALAKTIK adalah repack bagi buku kompilasi fitnah akhir zaman versi kontemporari. Ia merangkumi perihal Dajjal dengan konspirasinya, kemelut misteri tamadun purba, bencana alam dan malapetaka gempa yang berulang-yang dikhabarkan oleh Nabi Muhammad S.A.W. Fenomena 2012, zahirnya Imam Mahdi, kebangkitan pasukan panji hitam dari Khurasan, meletusnya Perang Dunia Ke -III, perang Yahudi-Islam a.k.a Armageddon, kehadiran makhluk angkasa a.k.a Alien-UFO (versi akan datang), turunnya Nabi Isa A'laihi Salam dan juga menjelaskan kemunculan bangsa Ya'juj Ma'juj (versi akan datang) . Dalam buku ini, penulis menggarap perbincangan pada ruang bicara yang jarang ditulis orang dan menzahirkan fakta yang belum pernah dikupas secara tuntas. Ini supaya keyakinan pembaca terhadap fitnah akhir zaman tidak berbelah bagi. Ramalan kehancuran dunia pada tahun 2012 adalah cerita lama yang diberi nafas baru - lebih hangat dan lebih hebat. Ia adalah ramalan igauan ciptaan Barat dan dijadikan produk yang dipasarkan kepada penduduk dunia. Malah secara tidak langsung memaksan anak-anak kita mempercayainya. Walaupun ramai yang tidak mahu ambil peduli dan memandang remeh terhadap konspirasi ramalan ini, namun percayalah ia sudah dirangka begitu, seperti badai yang akan membantai dan menghancurkan tebing-tebing pantai