Diet-licious! - Ruqayyah Muhd; Hakim Zakaria; M.H. Nizam (Penerbitan Kata-Pilar, 2017)
Diet-Licious adalah rakaman anekdotal tiga orang dietician (pakar pemakanan) dalam berdepan pelbagai kerenah pesakit (dan godaan makanan, ahah). Ditulis secara santai dan lucu, serta sarat informasi berkaitan nutrisi dan pemakanan. Bacaan ringan yang sesuai untuk mereka yang nak 'jaga makan'.