Di sebalik tembok Yahudi ada damai di al-Aqsa - Roza Roslan 1967-; Muhd. Kamil Ibrahim 1964- (Galeri Ilmu Sdn Bhd, 2017)
DI SEBALIK TEMBOK YAHUDI: Ada Damai di al-Aqsa pasti akan mengubah minda khalayak yang masih berfikir dan menimbang-nimbang membuat keputusan sama ada mahu bermusafir ke al-Aqsa atau tidak.