The physicists' odyssey kisah-kisah 25 sarjana fizik - Zamir Mohyedin (Patriots Publication, 2018)
Ini kisah 25 sarjana fizik yang nama mereka terpahat dalam sejarah, sebagai yang teragung. Bukan sahaja kisah hebat yang diriwayat, tetapi kisah drama kehidupan yang tercatat.