Bahasa Tuhan sudah mati - Za'im Yusoff 1988-; Fadli Al-Akiti 1978-; Muhd Iqbal 1976- (Institut Terjemahan & Buku Malaysia, 2015)
Sebuah kumpulan puisi yang seimbang dari segi nada dan bentuknya secara keseluruhan seperti sebuah rumah, puisi-puisi dalam buku ini disusun dalam sebegini rupa dengan tujuan tertentu. Za'im Yusoff bertindak menjadi beranda dan pintu hadapan, Fadli Al-Akiti adalah ruang tamu yang penuh dengan koleksi filem dan potret yang banyak nostalgia dan renungan, manakala Muhd Iqbal adalah bilik bacaan yang menyimpan banyak suara-suara diam yang barangkali jarang tumpah ke telinga pengunjung rumah ini. - Karl Agan Asalkan situasi-situasi yang bermacam-macam secara bertubi-tubi menganggu fikiran aku. Ada yang lembut mengajakku tenang. Ada yang tajam membuat aku bengang. Ada yang manis memujuk aku sayang. - Fynn Jamal