Aku menyelam untuk hidup darah, keringat dan air mata - Ahmad Jamal 1971- (Rabbani Integrated, 2019)
Penulis adalah seorang penyelam komersial dalam bidang minyak dan gas.Sebelum melibatkan diri dalam bidang selaman untuk industri berkenaan beliau adalah seorang penyelam dalam pasukan Polis Diraja Malaysia selama 19 tahun.