Pengurusan fasiliti - Abdul Hakim Mohammed; Maimunah Sapri; Maizan Baba (Penerbit Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Buku ini dibahagikan kepada dua bahagian iaitu Bahagian I yang menerangkan tentang konsep pengurusan fasiliti secara umum dan Bahagian II pula menerangkan tentang konsep pengurusan fasiliti di Institusi Pengajian Tinggi.