Tokoh agung Melayu - Helmi Effendy; Moustapha Abbas; Raja Ariff Danial (Patriots Publication, 2019)
Buku ini diharapkan mampu mengembalikan alter bangsa Melayu yang paling terahsia, lalu bangkit membina keagungan yang penuh abadi sehingga akhir zaman.