Malaysia military power - Faris Jamalludin; Liew, Danny (Patriots Publication, 2018)
Malaysia Military Power adalah buku yang mengandungi penerangan tentang keupayaan anggota-anggota keselamatan negara, ulasan mengenai pemodenan senjata, dan cadangan-cadangan yang boleh meningkatkan kesiapsiagaan negara dalam menghadapi ancaman murka.