Jeneral di kampus - Zahimi Zainol Abidin; Rafizul Rozlee; Noor Azmi Mohd. Zainol; Daud Mohamed Salleh; Ahmad Azan Ridzuan 1961-2020 (Penerbit UPNM, 2018)
Buku ini memaparkan perjalanan kehidupan dan kerjaya seorang pemimpin tersohor. Penerbitan buku ini amat signifikan sebagai salah satu usaha untuk merekodkan sejarah ketokohan, kepimpinan dan kejayaan Jeneral Tan Sri Dato' Seri Panglima Profesor Haji Zulkifli dalam "dua" dunia iaitu daripada perspektif seorang Pegawai Kanan Tentera dan sebagai "nakhoda" kepada sebuah institusi ilmu.