Di sebalik tirai layar - Hidir Ali Razali (Patriots Publication, 2018)
Buku ini membawa pembaca menyingkap kembali sejarah perfileman negara, jatuh dan bangunnya, berlatar belakangkan dunia perang serta hiruk pikuk politik.