AKU MENYELAM UNTUK HIDUP : DARI BUKIT AMAN KE PELANTAR MINYAK - Ahmad Jamal, 1971- (RABBANI INTERGRATED, 2018)
Penulis adalah seorang penyelam komersial dalam bidang minyak dan gas.Sebelum melibatkan diri dalam bidang selaman untuk industri berkenaan beliau adalah seorang penyelam dalam pasukan Polis Diraja Malaysia selama 19 tahun.