Cerpen-cerpen Terengganu - Syuhada Salleh (Siri antologi cerpen negeri, 2017)
Terengganu, sebuah negeri yang kaya adab budaya dan semakin hidup dengan dengan peradaban serta amat terkenal akan keindahan alam semula jadinya. 10 buah cerpen terdiri daripada 10 orang penulis yang mengutarakan pelbagai tema dan isu berbeza dengan menyentuh hampir keseluruhan latar belakang negeri Terengganu. Antologi cerpen ini mengangkat segala kisah dan cerita dalam kelompoknya, sejarah, budaya dan masyarakat yang dikuatkan dengan latar tempat dan dialek Terengganu. Pastinya ia mengutarakan secara langsung tentang pelbagai nilai murni dan ilmu pengetahuan serta pendedahan yang menarik tentang negeri ini.