One two jaga movie tie-in - Sahidzan Salleh (Buku Fixi Sdn Bhd, 2018)
Mengisahkan tentang pergelutan hidup beberapa watak di pinggir dan lorong gelap Kuala Lumpur. Seorang buruh Indonesia yang cuba menyelesaikan masalah adiknya. Dilema dua pekerja cyber judi memegang wang suapan. Kemelut dua anggota polis yang baru ditugaskan bersama. Kamen Rider. Penjenayah yang kaya-raya. Polis jahat yang makan rasuah. Kesemuanya saling berkait dan bersilang antara tiap satunya - menuju ke sebuah pengakhiran yang celaka. Novel ini berdasarkan skrip filem One Two Jaga arahan Nam Ron yang menemui penonton pada tahun 2018.