Pedagogi untuk Kursus Diploma Pengurusan : semster 2 - Mok, Soon Sang (Siri pendidikan perguruan, 2002)
Ditulis berlandaskan Sukatan Pelajaran Ilmu Pendidikan Januari 2001 yang telah siap digubal semula oleh Unit Kurikulum, Bahagian Pendidikan Guru, Kementerian Pendidikan Malaysia.