The U.S. Navy SEAL survival handbook learn the survival techniques and strategies of America's elite warriors - Mann, Don 1957-; Pezzullo, Ralph (Skyhorse Publishing, 2012)
Informatie in woord en beeld over survivaltechnieken, geschreven door een lid van de elite eenheid U.S. Navy Seal.