Parasit maya - Eb Reeza (Karya Publika Sdn Bhd, 2019)
Dia pembisik cinta.... Dia mampu menarik wanita ke dalam pelukannya.... Dia tidak akan lepaskan wanita yang berkerjaya..... DIa sandarkan harapan palsu... DIa bermanis mulut dalam mengatur ayat cinta... Dia adalah pemusnah... Mampukah yang terjebak dengannya menarik diri?