Sebelum kita bernikah - Hilal Asyraf 1989- (Iman Publication Sdn Bhd, 2019)
Buku ini bukan mahu membahaskan tentang bercinta sebelum atau selepas nikah. Ia hadir sebagai bimbingan buat kita menguruskan perasaan, di saat kita mencari cinta sehinggalah menempuh alam rumah tangga.