Teknik membina atur cara dengan bahasa C - Dayang Norhayati Abang Jawawi; Rosbi Mamat (Penerbit UTM Press, 2018)
Buku ini memperkenalkan kemahiran pengaturcaraan C secara praktikal dengan memberi penekanan kepada proses penyelesaian masalah pembangunan perisian dan peralatan pembangunan perisian.