Teknologi emisi rendah aplikasi aliran berpusar - Mohamad Shaiful Ashrul Ishak; Mohammad Nazri Mohd Jaafar (Penerbit UTM Press, 2016)
Buku ini menerangkan mengenai penggunaan teknologi pusaran udara untuk mengurangkan pembentukan emisi dari proses pembakaran seperti oksida nitrogen (NOx), karbon monoksida (CO) dan hidrokarbon tak terbakar (HC).