Kedaulatan Raja-Raja Melayu jurisprudens, governan & prinsip Perlembagaan Persekutuan - Wan Ahmad Fauzi Wan Husain Datuk (Abad Sinergi, 2018)
Buku ini bernilai tinggi dan bertarag kesarjanaan Perlembagaan dari sudut jurisprudens dan metodologi : 'Episteme' Perlembagaan dianalisis dengan teliti berdasarkan undang-undang keterangan.