ULTRA QALIF X ADIWIRA KRISTAL KUNCI DIMENSI - Danial Haikal; Zaki Zainol; She (PTS Komikm Sdn Bhd, 2023)
Adi bangun pagi dan mendapati bandarnya kacau-bilau dilanda wabak zombie. Berita melaporkan ia adalah angkara makhluk misteri bertopeng yang bernama Ultra Qalif. Maka, ini adalah masa untuk Adiwira beraksi demi melindungi bumi!