Orang gaji - Daisy Zahra (Dear Novels Sdn. Bhd., 2017)
Segala-galanya berubah apabila isteri Irham sedar daripada koma. Kata isterinya, mereka harus membantu orang gaji mereka. "Sebab tu saya minta tolong dengan Halim sebab malam tu, Liya minta tolong dengan saya." "Tolong apa?" soal Irham tidak serius. "Tolong carikan kepala dia." Doktor Fendi yang bertanggungjawab merawat isteri Irham turut diganggu. Beberapa kepala mayat di hospital lesap. Siapa punya angkara? Apa kaitan kejadian yang berlaku dengan orang gaji di rumah Irham? Benarkah apa yang dilihat oleh Sara dan Mak Yam? Ada apa dengan orang gaji itu?