Cempaka melati - Zahida Zarkasi (Prolog Media, 2018)
Kerana sebuah kisah yang melukakan, Cempaka cipta 'syurga' baru di Pulau Pangkor. Tetapi kemunculan dua orang jejaka telah merosakkan kedamaiannya. Addin, lelaki yang penuh misteri muncul membawa harapan baru. Sejarah hidupnya turut menjadi perhatian hingga membuatkan Cempaka terpaksa menjejaki rahsia keluarga yang selama ini disimpan rapi oleh arwah opahnya. Cempaka berharap akan menemui jawapan namun sebaliknya makin banyak persoalan yang muncul hingga buat dia hampir berputus asa. Zhariff datang menghulur bantuan namun kemelut yang melanda makin membingungkan. Mampukah Cempaka menerima segala kebenaran yang terbongkar?