Hari-hari terakhir seorang YB sebuah fiksyen politik - Anuar Shah (DuBook Press Sdn Bhd, 2017)
Ini Malaysia. Seorang ahli politik boleh melompat parti tanpa banyak masalah dan akan mendapat habuannya selagi masih berkecimpung di dalam bidang itu. Mereka melakukan jenayah, dibicarakan dan dipenjarakan, dan apabila mereka keluar, mereka tetap mendapat jawatan dan habuan sebagai orang yang berpengaruh.