Sperma cinta2.0 sengih kerang - Aisa Linglung (Lejen Press, 2012)
Ini ada himpunan cerita dan catatan gembira untuk gusi-gusi yang kering. Ia ditulis untuk dibaca dalam pelbagai jenis suasana dan emosi. Hatta ketika sembelit sekalipun.