Hikayat budak universiti semua orang boleh cemerlang dengan usaha - Syahr Musafir; Rahimah AR (Kopi Cetak Sdn. Bhd., 2016)
Buku ini khas untuk bakal pelajar universiti sama ada peringkat diploma atau ijazah, dan buku ini teristimewa buat para pelajar yang sedang menuntut di universiti, dan berguna untuk lepasan universiti yang mahu memberi manfaat kepada masyarakat melalui perkongsian ilmu dan pengalaman. "Tidak perlu jadi genius jika mahu berjaya cemerlang. Tapi jadilah yang paling kuat usahanya."